ALDO PICASSO OLIO
Een 100% puur product waarbij liefde & passie voor het maak proces op #1 staat. Jacobien Schumacher & Arjen Huffels beginnen iedere oktober tot en met januari aan de oogst. Het plukken van de olijven en het schud proces is niet in één keer voltooid, daar gaan weken over heen. Tevens is de kwaliteit kenmerkend hoger wanneer de olijven uit de boom worden geplukt of geschud met machines of dat de olijven uit netten worden opgevangen en geperst. Zo is er ook de eerste twee derde en vierde pers. Het is fysiek inspannend en zwaar werk, waardoor je de natuur extra gaat waarderen.
De inspanning voor de voeding van de bomen gaat het hele jaar door. Zo zorgen Jacobien en Arjen ervoor dat maandelijks hun land wordt geploegd en de grond in de regenachtige perioden (Februari - April) de voeding goed tot in de wortelen kan trekken. Er wordt niets chemisch gebruikt om het proces te versnellen. Alles is 100% natuurlijk. In maart worden de bomen/takken gesnoeid, zodat er nieuwe takken groeien en de sappen extra goed naar de korte delen van de takken gaan voor een rijp en smaakvolle olijf.



Een luxe mix aan olijfsoorten
Vanaf ons bescheiden begin zijn we gegroeid door grote toewijding en een streven naar voortdurende verbetering. De luxueuze olijfsmaak van onze Aldo Picasso Olio brengt je terug naar de kern van het product. De mix aan olijfsoorten brengt een veelzijdige smaak aan de olijfolie en zorgt voor een bijzondere smaak aan dit 100% natuurlijke product afkomstig uit Puglia. Ze noemen het ook wel het nieuwe "goud" van Puglia.
Niet alleen een verrijking voor het eten maar ook optimaal voor je eigen gezondheid.
Het is een echt koudgeperste «natuurlijk sap» dat al zijn heilzame componenten en kwaliteiten bevat, tevens is deze olijfolie extra uniek omdat deze niet gemixt wordt met andere soort oliën.
