TROUWEN IN PUGLIA

Met Arjen & Bien 

Trouwen in Puglia, steeds meer Nederlanders reizen af naar het prachtige Apulië voor een droombruiloft. 
Elkaar het "Ja" woord zeggen tussen honderden olijfbomen, in de warme zon terwijl je al je familie en vrienden om je heen hebt staan. 

Maar waar vindt je nou die ene fantastische kapper die begrijpt wat jouw wensen zijn, met wie je goed kunt communiceren in je eigen taal? 
Of zou je een BABS zoeken die jou en jouw partner in de Nederlandse, Duitse of Engelse taal kan trouwen? 

You call Arjen & Bien!

"Wij hebben het genoegen gehad om prachtige Nederlandse stellen te mogen trouwen in Puglia en zowel de trouwceremonie als de haarstyling te kunnen verzorgen, afgelopen zomer was de eerste bruiloft waar wij voor zijn ingehuurd als Haarstylist en Babs, maar we hopen zeker niet de laatste. -Arjen&Bien"
----------------------------------------------------------

Arjen Huffels is al járen werkzaam als Haarstylist. Hij heeft jaren lang het haar verzorgd van "The Voice" presentator Martijn Krabbé. Iedere live show stond Arjen weer paraat om het mooiste kapsel tevoorschijn te toveren. 
Ook heeft hij jaren lang voor grote merken gewerkt en alle commercials verzorgd voor onder andere: Andrélon, G-star, Tony&Guy en het Italiaanse merk Medavita. 
Ook heeft hij langere tijd in de Pijp in Amsterdam zijn privé salon gerund waar trouwe klanten met plezier naartoe kwamen. 

Jacobien Schumacher wordt gelukkig van verhalen vertellen en delen. Zo is een van haar hobby's documentaires maken. Met name portret verhalen. Zo is ze een aantal jaren geleden begonnen met het maken van documentaires. Haar eerste documentaire was direct voorpagina nieuws van de bekendste Amsterdamse krant "Het Parool" waarbij haar documentaire over Rafik, een man in amsterdam west met een eigen wasserette, een documentaire die direct veel bekendheid kreeg. Daarna volgde de documentaire over Rik Felderhof. Iedereen kent hem vooral van de succesvolle tv programma's: Villa Felderhof en De Stoel. 
Daarnaast schreef ze graag columns over het moederschap voor bekende bladen. 

samen vormen Arjen & Bien een gouden duo en zijn ze nu ook te boeken als Haarstylist en Babs voor Nederlanders die in Italië willen trouwen. Maar ook als videograaf, weddingplanner, fotograaf, make-up, maar ook voor het verzorgen van de Manicure kun je ons contacteren. 
Twee jaar geleden emigreerde Arjen en Bien samen met hun kinderen naar het prachtige Puglia, waar wij momenteel hard bouwen aan hun villa. Ook produceren zij van hun eigen land/olijfbomen zelfgemaakte olijfolie.

Wil jij graag in contact komen met Arjen & Bien? Vul het onderstaande formulier in.